İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ZİYARETİMİZ
21 Şubat 2022, Pazartesi

Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanımız İlyas Biçer, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç Bey'i makamında ziyaret etti.

Destek Hizmetleri Başkanı Erol Öztürk ve Personel Hizmetleri Başkanı Mesut İlkyaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette, sağlık çalışanı arkadaşlarımızın, sahada karşılaşmış olduğu sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü bir toplantı da gerçekleştirildi.

Oldukça verimli geçen toplantıda İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan arkadaşlarımızın gezi ve filyasyon ücretleriyle, fazla mesaileri ile ilgili sorunları; 112 Acil Sağlık istasyonlarında çalışan arkadaşlarımızın sahada yaşamış oldukları sıkıntılar ve talepleri; hastanelerimizde çalışan arkadaşlarımızın performans ve nöbet ücreti ödemeleri hakkında yaşadıkları problemler Sağlık Müdürümüz ve başkanlarımızla birlikte masaya yatırıldı, çözüm anlamında yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Sayın Sağlık Müdürümüz ve ekibine, bu verimli toplantı, bize göstermiş oldukları yakın ilgi alaka ve sağlık çalışanlarımızın sorunlarına karşı hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

#SağlıkSen

PAYLAŞ :