SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ PROMOSYON TOPLANTISINA KATILDIK
22 Ekim 2019, Salı

Maaş promosyonu 6050 TL
Yapı Kredi bankası
Hayırlı olsun.

MAAŞ PROMOSYON İHALESİNDE MUTLU EDEN SONUÇ:

TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA TEK SEFERDE 6.050 TL

SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE MASADA HAKKINIZI SAVUNDUK. TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN.
YAPARSA SAĞLIKSEN YAPAR

Samsun İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen ve sağlık çalışanlarımızın temsilen Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanımız İlyas Biçer’in masada olduğu banka promosyon ihalesinde sağlık çalışanlarının memnun eden bir rakam elde edildi.

İhale sonunda il genelinde yaklaşık 12.000 sağlık çalışanı 6.050 TL promosyon ödemesine hak kazandı.
10 Bankanın katıldığı ve 3000 tl ilk tekilflerle başlayan ihale, 2 bankanın çekişmesi sonucunda 20. Turda Yapı Kredi Bankası’nın 6.050 tl teklif vermesiyle son buldu. Sağlık çalışanlarımız promosyon ödemesini 15 Ocak tarihinde tek seferde peşin olarak alacak.

Promosyon sözleşmesiyle ilgili açıklama yapan Sağlık-Sen Şube Başkanımız İlyas Biçer "Tüm Sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun. Samsun Sağlık çalışanlarına tek seferde 6.050 TL gibi bir promosyon ödemesini kazandırmaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Sağlık çalışanlarımız için ne yapsak azdır. Bu sürece katkısı olan Sağlık İl Müdürümüz Dr.Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç’a, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Erol Öztürk’e, komisyon üyelerine, bize her zaman destek olan üyelerimize ve sendika yönetimimize teşekkür ediyorum. Sağlık-Sen olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız." dedi.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :